Mi-a rămas mică ...mobila!


Pe cuvânt de onoare. E ca atunci când ai un copil și te bucuri (de fapt îți satisfaci propria apetență pentru cumpărături) că mergi să mai achiziționezi o bluziță, o rochiță cu scuza că cele pe care le are i-au rămas mici. Dacă ai copii mici, știi sigur despre ce vorbesc.
Și cel mai bine se vede „creșterea” în camera lor. Dar profitând de ocazia cu camera copilului (nu o mai încape patul, de exemplu), eu pun accentul și pe alte mici schimbări cu efecte mari în casă. 

De exemplu, camera Kyrei a evoluat de la camera unei bebeline fetiță, la una de fetiță „mare” de grădi și clase primare, pentru a ajunge acum la una de adolescentă. Apropo,  poza cu mobilierul acela alb și pernuțele de culoarea lavandei, este ceea ce își dorește acum pentru camera ei, așa că țineți-mi pumnii).

Sursa: Somproduct

Schimbările mici și dese, cheia marilor succese!


Acum v-ați dat seama? Mă credeti? Dar așa cum vă spuneam, nu doar camera copilului „rămâne mică”. Schimbări trebuie făcute mai ales în ceea ce privește mesele și scaunele.

Sursa: Somproduct

Când ai un bebeluș, camerele și mobilierul sunt adaptate nevoilor unui bebe. Mese puține, cu colțuri rotunde, cu scaune comode și ușor de întreținut (a se citi ușor de curățat de urme de creion, ciocolată sau cine oare își poate închipui tot ce poate ajunge pe un scaun sau mai multe într-un living sau într-o bucătărie prin care se perindă un bebeluș.

Apoi, locul „colțurilor rotunde” și a scaunului de masă este luat de o măsuță de copii cu scăunele. Care, bineînțeles, își găsesc locul unde altundeva decât în living, acolo unde ar trebui să stea un set de sufragerie, cu masă și scaune, ca în orice casă normală.

Sursa: Somproduct

Bucătăria devine locul experimentelor culinare (dacă ai fetiță) sau tehnice (pistol de lipit,eventual traforaj, dacă vorbim de băieței). Masa și scaunele din bucătărie trebuie deci adaptate noilor nevoi.

Inspiring Confort sau bucuria vieții în familie!


Urmează o perioadă de acalmie, scurtă, atât de scurtă încât nici nu apuci să îți dai seama ce ți se întâmplă și te trezești într-o dimineață că masa din bucătărie, sau masa din sufragerie dacă ești fericitul posesor al unui set de dining, a devenit loc de studiu sau este folosită pe post de birou de meditații.

Sursa: Somproduct

Și când toate acestea crezi că nu se mai termină, într-o altă bună dimineață de weekend, când stai liniștită și îți savurezi cafeaua pe un colțișor al mesei de bucătărie, ai parte de surpriza vieții: copilul tău mic, devenit mare între timp, se apropie cu tableta de tine și îți șoptește: "Mami nu putem să avem și noi un set de dining așa „cool”?

Sursa: Somproduct

Și uite ce set de masă și scaune pentru bucătărie, drăguț, cu buline cum îți place ție, am găsit. Te rog, ale noastre sunt așa de ... trebuie să le mai schimbăm din când în când....

Sursa: Somprodct
Dacă ești o fire puternică și incă mai ai ceașca de cafea în mână, atunci înseamnă că nu ai irosit toți anii în care ai schimbat pe ici pe colo câteva ceva în speranța de a avea o casă care să arate cât de cât decent, Și mai înseamnă că trebuie să îți mai pui o ceașcă de cafea, să te așezi comod pe canapea alături de copilul tău și să alegeți împreună ce mese, scaune și de ce nu și alte piese de mobilier sunt la modă, vă vin și vi se potrivesc.






Articol scris pentru SpringSuper Blog, proba Somproduct


Comentarii