Parfum de femeie de la infinitelove.ro


Parfumul te descrie. Parfumul te îmbracă. Parfumul te poate face memorabilă. Te poate ridica sau te poate doborî, în funcție de esența lui.

Esența, aroma ce te definește face parte din ființa ta, din trăirile tale și nu poate fi "ghicită" decât de cineva ce te cunoaște foarte bine.

Parfumul, esența se aleg cu nasul și cu pielea, nu prin publicitate sau asocierea cu persoane publice, spune parfumierul casei Hermes. Parfumul trebuie ales cu grijă, mai întâi mirosit și dacă acest prim pas îți stârnește o emoție, atunci poți trece la pasul doi. Încearcă-l pe pielea ta, cu răbdare și fără grabă. Alegerea parfumului este ca o relație de dragoste. Vrei să se consume încet și tandru. Dacă rezultatul îți place atunci înseamnă că ai găsit esența personală.



Dacă îți vei analiza parfumurile pe care le ai, vei observa că la bază toate au aceeași esență, chiar dacă la ea se adaugă ulterior note secundare diferite. Dar esența de bază cu siguranță e aceeași, cea care corespunde nivelului tău de hormoni și feromoni. Există tonuri și semi tonuri, concentrații mici sau ridicate, note înalte sau scăzute și mii de arome. Ideea de bază este că parfumul te alege pe tine și nu invers.

Iar dacă ți-am deschis apetitul pentru cumpărarea esenței potrivite, te invit să intri pe infinitelove.ro. De ce? 


Pentru că cei de la Infinite Love consideră că esența pe care o folosești te definește. Nu sticla, nu eticheta, nu prețul, ci esența. Dacă și tu ești de acord, sigur îți vei găsi esența preferată printre diversele categorii de parfumuri, potrivite pentru orice anotimp, ocazie și moment al zilei, pregătite special pentru tine.


Pentru a se plia pe nevoile și personalitatea tuturor clienților lor cei de la Infinite Love prezintă o gamă variantă de parfumuri de damă, bărbătești, dar și unisex. Cu magazine în București, în restul țării, dar și online și cu o echipă de profesioniști alături cei de la Infinite Love sunt pregătiți să te ajute să-ți găsești parfumul favorit din peste 200 de esențe.




Așa că, te invit să-mi spui: pe tine ce parfum te-a ales?




Comentarii