Panică: Eu cu ce mă îmbrac mâine?

Alergi de dimineața până seara? Când ajungi acasă pregătești o cină, pachetele de mâncare pentru a doua zi la școală, verifici temele, mai strângi una alta prin casă în timp ce tragi cu un ochi la filmul sau serialul preferat pe care ai jurat că nu-l vei rata? Ah, și între timp îți dai seama că mașina de spălat rufe tocmai și-a terminat programul și cu ocazia asta ți-ai adus aminte că trebuie să te gândești cu ce te îmbraci mâine la întâlnirea aceea importantă? 
Și stai, stai puțin...nu apuci să te gândești pentru că ți-o iau alții înainte și încep întrebările din toate colțurile casei: Eu cu ce ma îmbrac mâine? Așa că nu trebuie să alegi o ținută doar pentru tine ci și pentru jumătatea vieții tale și pentru sufletul sau sufletele vieții tale?  Atunci, nu-i așa, că ai momentul acela, în care îți vine să lași totul baltă și să fugi cât mai departe? 

Ai trei sau mai multe garderobe în grija ta? Answear.ro 

Nu panica! Răspunsul poate fi simplu dacă ești organizată și asta înseamnă inclusiv la capitolul timp câștigat. Cumpărăturile online îți salvează o grămadă de timp (pierdut în trafic, cel mai adesea), îți oferă posibilitatea unei decizii mult mai rapide deși oferta este de multe ori mult mai mare decât în magazine. De exemplu, preferatul meu answear.ro, are în ofertă peste 300 de branduri internaționale de top, mărci cunoscute și foarte populare (Mango, Vero Moda), mărci sport (Adidas, Adidas Originals, Nike, New Balance), mărci de jeans (Levi’s, Lee, Wrangler), precum și mărci medium-high (Pepe Jeans, Marco O’Polo, Diesel, Lacoste, Tommy Hilfiger, DKNY). 


Așadar vrei organizare? Vrei branduri de top? Vrei servicii de top, produse 100% originale și livrare rapidă din stoc ? Atunci you have THE ANSWEAR! 

Trei într-un dressing (fără a mai socoti și motanul) sau zece idei esențiale și universale 

Povesteam mai devreme că trebuie să gândesc nu o singură ținută, ci trei. Diferite!!! Ca stil, ca ocazie, ca destinatar. Îți dai seama câtă inspirație ar trebui să am zilnic? Noroc că într-o zi, am descoperit answear.ro, pe care eu îl consider ca o extensie a dressing-ului meu din care aleg produse pe care le probez acasă, în fața oglinzii și din care păstrez doar ceea ce mi se potrivește. Este atât de cool, încât comunitatea Answear are membrii ei fideli. Odată ce te înscrii în clubul Answear, ai reduceri la fiecare comandă şi acces la super-evenimente, precum VIP Sales! 



Așa am reușit să pun ordine în garderobele familiei și să am oricând la îndemână 10 piese vestimentare universal valabile care mă ajută (prin combinații cu alte accesorii sau piese vestimentare) să fac față oricărei „crize de inspirație”. 

  • Cămașa albă este un must-have pentru orice garderobă de la mic la mare, de la feminin la masculin. Se asortează cu orice stil, culoare sau formă. 

  • Pantaloni negri – smart-casual pentru adulți, poate mai sport în cazul adolescenților sau copiilor, se pot purta în orice ocazie de la revederi cu prietenii la întâlniri oficiale, adaptându-se în funcție de accesorii oricărui stil vestimentar. 
  • Jeans – nu mai au nevoie de nicio prezentare și sunt probabil cel mai iubit obiect vestimentar, ce nu lipsește cu siguranța din nicio garderobă (mai ales a adolescenților). 
  • Tricouri – set de 4 culori – alb, negru, bej, bleumarin – vă pot scoate din multe încurcături sau nehotărâri în domeniul vestimentar. 
  • Sacoul în cazul adulților sau geacă de piele în cazul tinerilor, poate transforma o ținută sport într-una smart casual sau o ținută office într-una sport. 
  • Rochia elegantă sau costumul (în cazul bărbaților) cât mai simple, clasice și negre dacă se poate.
  • Pantofi cu toc în cazul doamnelor și eleganți în cazul domnilor – la adolescenți nu încercați pentru că nu aveți nicio șansă. 
  • Balerini, New Balance sau pantofi sport – vor fi iubiți, purtați cu plăcere și pot fi asortați, dacă vă rezumați la niște culori clasice, cu ținute sport, smart casual sau office. 
  • Accesorii precum geantă, curea, ochelari de soare și eșarfă în culori uni, de preferat alb sau negru 




















  • Și am lăsat la urmă ceea ce este poate cel mai important „produs” vestimentar: simțul estetic combinat cu bună dispoziție

Un pont, bonus de 10! 

Dacă ai ajuns să citești până aici, înseamnă că și la tine există momente de panică sau de lipsă de inspirație și că nu ai încă cele 10 produse de bază. Vestea bună este că în toamna aceasta, answear va da startul reducerilor chiar în ziua de Black Friday și reducerile vor dura 10 zile, vor atinge pragul de 70%, iar livrarea produselor va fi gratuită pentru comenzi cu o valoare minimă de 100 de lei. 






Articol scris pentru SuperBlog 2018 


Comentarii