Cum poți câștiga 100 de lei cu un videoclip?

Construcția, renovarea sau decorarea unei case sau grădini este ca o cutie de bomboane de ciocolata. Niciodată nu o să știi ce găsești înăuntru până nu o deschizi. La fel și în cazul construcțiilor. Poți da peste lucruri care nu îți plac: meșteri care întârzie sau care nu se pricep, alergătură pentru obținerea celor mai bune prețuri și nervii aferenți când constați că „dincolo era mai ieftin”, termene depășite și multe alte neplăceri.



Dar ca și la bomboanele de ciocolată, unde cu anumite mărci sau anumite arome știi sigur că nu vei da greș, există și la materialele de construcții anumite mărci de țiglă metalică, uși de garaj, policarbonat, tablă cutată, profile metalice, panouri sandwich, profile zincate, țevi metalice, țeavă rectangulară, OSB exterior, plăci OSB, rigips, tâmplărie PVC, ADF, bordură, gresie, faianță,  piatră naturală, piatră decorativă, vată bazaltică fațadă, acoperișuri, șipcă metalică, profile decorative, pavaj cauciuc, tapet, materiale de construcții, pe care doar meseriașii adevărați și specialiștii de la vindem-ieftin.ro ți le pot recomanda astfel încât să nu ai surprize neplăcute ci din contră să te bucuri ca de savurarea unei bomboane preferate.

Casa de comenzi vindem-ieftin.ro


Dar ce este vindem-ieftin.ro? O cutie de bomboane de ciocolată? Nicidecum. vindem-ieftin.ro este un concept unic în România! Este prima și singura casă de comenzi, astfel încât nu lucrează cu marfă pe stoc, nu au costuri de manipulare a produselor și, implicit, pierderi sau transport; mai exact, sunt un broker în domeniul comenzilor online de materiale de construcții!

Conceptul este unic și diferit și prin faptul că site-ul vindem-ieftin.ro, spre deosebire de ceilalți furnizori din domeniul online, nu prezintă și prețurile produselor. Asta pentru că prețurile variază în funcție de cantitățile comandate și, cu cât cantitățile sunt mai mari, cu atât se poate negocia mai mult cu furnizorii. Per total, specialiștii de la vindem-ieftin.ro garantează o economie de 10-20% la achiziții la un necesar ce include produse din mai multe categorii


Dacă beneficiile consumului de ciocolată includ scăderea nivelului colesterolului, prevenirea declinului memoriei și reducerea riscurilor pentru probleme cardiovasculare, avantajele achiziției de materiale de construcții prin vindem-ieftin.ro sunt mult mai numeroase: 


Clienții pot cumpăra totul dintr-un singur loc, iar astfel pot economisi timp și mai ales bani (totalul necesarului de materiale fiind mai mic decât în depozitele clasice și hypermarket-uri); 


  • Nu mai alergi după materiale de construcții prin depozite, căutând cele mai bune prețuri; 


  • Compari ofertele pe care deja le ai de la alți furnizori, așa te asiguri că obții cele mai bune prețuri; 


  • Consiliere gratuită pentru clienții care au nevoie de informații despre produse. Având consultant dedicat, câștigi timp pentru ceea ce este cu adevărat important pentru tine; 


  • Marfa se livrează direct de la producător, fiind ambalată corespunzător, ajunge la client în cele mai bune condiții, nefiind stocată prin depozite și manipulată de mai multe ori, ceea ce se reflectă atât în calitatea produselor, cât și în prețul final către client (costurile de manipulare, depozitare și transport fiind, altminteri, incluse în adaosul comercial aferent produsului). 


  • Poți evita comisionul meseriașilor care recomandă depozitele, hypermarket-urile sau anumite produse. Chiar dacă sunt bine-intenționați, e posibil să vă recomande doar ceea ce cunosc ei, implicit să ratați șansa de a profita de produse mai calitative sau oferte mai bune. 


  • Riscul la achiziție este zero. Vindem-ieftin.ro își asumă responsabilitatea  pentru ca, în final, clienții să beneficieze de o livrare perfectă și rapidă. Garanția și siguranța livrării mărfii o reprezintă multitudinea de recenzii video de pe site. 


  • Vând exact ce dorește clientul, nu primește o altă marfă mai slabă calitativ sau produse care sunt pe stoc și trebuie rulate. 


  • Firmele își pot externaliza serviciul de achiziții, scutind astfel cheltuieli cu personalul și administrarea acestui departament, dar și eventuale pierderi datorate comisioanelor care se dau, de obicei, celor de la achiziții. Or, prin externalizare, firmele câștigă din ambele perspective. Nici personal, nici pierdere de timp, ci doar prețuri negociate de casa de comenzi în numele lor. 


  • Și pentru clienții – persoane fizice este mai avantajos să-și comande materialele necesare de construcții prin Casa de Comenzi vindem-ieftin.ro. Nu întotdeauna recomandările primite de la meșteri sunt bine-intenționate sau au în vedere și bugetul beneficiarului – care, neștiutor, ajunge să plătească mai mult decât face, inclusiv comisioane. 


Și asta nu e tot!



Nu de puține ori în cutiile de bomboane de ciocolată găsești câte o promoție, o surpriză ceva care se adaugă sentimentului de bine pe care ți-l oferă ciocolata. La casa de comenzi vindem-ieftin.ro, dacă filmezi sentimentul de bine pe care îl ai atunci când comanda îți ajunge la timp, e de calitate și la cel mai bun preț posibil și le trimiți înregistrarea, primești 100 de RON cu care îți poți cumpăra o imensă cutie de bomboane de ciocolată!



Articol scris pentru SuperBlog 2018!


Comentarii