Îți merge mintea. De 10!

Nu știu cum e berea pentru voi dar pentru mine berea este mai mult decât o băutură sau aliment (așa cum este catalogată), pentru mine berea este o stare de spirit. Este o îmbinare de ingrediente, decor și moment. Dacă bei o bere de unul singur în fața ecranului de calculator calculând ratele la bănci vei constata că are alt gust și altă savoare față de aceeași bere băută în locul și momentul potrivit. Cum la fotbal, bere și politică ne pricepem cu toții și fiecare are părerea sa de nestrămutat, e greu să dai verdicte despre care este cea mai bună bere. Dar pentru mine, există câteva locuri și momente pe care le asociez instantaneu cu o bere de 10! Să vă povestesc puțin despre ele. 



O bere de 10 este de exemplu cea pe care o savurezi într-o zi călduroasă de vară pe o plajă sau la o terasă din apropierea plajei. Ești în concediu sau weekend prelungit, ești relaxat, afară e soare, cald, poate puțin prea cald. Ce faci? Bei o bere! Bineînțeles ca este foarte important ca berea să fie rece dar mai ales proaspătă! 





Mai este și berea de meci. E o bere specială, plină de emoții și care odată cu victoria echipei preferate și comentariile de după meci se transformă în bere de 10. Sau chiar dacă echipa favorită pierde, berea capătă o nuanță mai amăruie, "răcorește" supărarea și lasă loc discuțiilor între amici.





O bere de 10 este și cea germană. Berea aceea însoțită de bretzen (covrigii bavarezi cu sare) sau de weiss wurst, consumată la temperaturi ambientale mai modeste (deh, Germania nu e Grecia) are farmecul ei aparte. Probabil că ține de rețetă și de respectarea ei 





O altă bere de 10 este cea pe care o bei cu prietenii la terasă și depeni amintiri haioase din concedii, vacanțe sau petreceri făcute împreună! gust decât cea de pe plajă (probabil că lipsește briza) dar e la fel de bine apreciată


Bere de 10 la grătar! Este băutura perfectă pentru astfel de delicii culinare! Poate fi egalată de friptura în sos de bere pregătită la cuptor și la prepararea căreia, orice gospodină păstrează un pahar "să stingă" căldura de la cuptor.




Berea care sărbătorește 10 ani! Albacher este o bere Premium Lager, lansată în 2008 și produsă exclusiv din ingrediente naturale: apă, malț, mălai şi hamei. Realizată conform unei rețete tradiționale germane, berea are un caracter unic şi distinct, exprimat printr-un gust pur şi o aromă naturală perfect echilibrată, o bere uşoară pe care o savurezi oricând cu plăcere.

Berea Albacher este o bere proaspătă, nepasteurizată, filtrată la rece, folosind tehnologii de ultimă oră. Este o bere vie, ce își păstrează caracterul. Datorită fermentării la temperaturi joase, dioxidul de carbon este persistent, berea menținându-şi prospețimea şi perlajul un timp îndelungat şi după deschidere.


Apa folosită în obținerea berii Albacher, este o apă cu o duritate mică, asemănătoarea celei folosite la fabricarea berilor din regiunea Pilzen, Cehia. Apa provine din sursă naturală, din izvoarele Munților Șureanu.

Pentru ca procesul de fabricație să beneficieze la maxim de proprietățile apei, aceasta este microfiltrată astfel încât să fie eliminate posibile urme de contaminanți biologici şi chimici, obținându-se astfel o apă perfectă pentru producția berii.

Folia de protecție din aluminiu Hygienic Lid Cap menține partea superioară a dozei curată. Astfel, ai garanția că întotdeauna savurezi berea ta în condiții de maximă siguranță și igienă.

Sistemul barieră OxyProof – inovație tehnologică ce include atât capacul cât și materialul PET al ambalajului, împiedică simultan pierderea dioxidului de carbon și pătrunderea în interior a oxigenului, garantând prospețimea și savoarea berii Albacher.


Și pentru că v-am povestit despre decorurile și momentele care fac pentru mine ca o bere să fie de 10 trebuie să precizez că la fel de importante sunt ingredientele, respectarea rețetei și prospețimea berii. Asa că aveți grijă ce bere alegeți și pentru că suntem la ceas aniversar să le urăm celor de la Albacher: Să vă meargă mintea. De 10!











Comentarii