The Groom Lab sau cum să fii cea mai bună variantă a ta

Teenerete - sursa Pinterest
Îngrijirea și look-ul în trend nu mai sunt de mult doar apanajul sexului feminin. Bărbatul modern este acela care știe că există trenduri și în ritualurile de îngrijire masculină. Dacă ești în căutarea (RE)definirii stilului personal te poți bucura de vești bune: pentru 2018 tendințele de look tind spre natural și aparent puțin neglijent. Dar ca peste tot în modă există trendsetteri care prin produsele și ideile lor definesc stilurile. Azi, vă voi povesti despre viziunea și produsele The Groom Lab, magazinul online specializat în materie de stil masculin. 

Așadar, orice gentleman care se respectă, poate apela pentru (RE)definirea stilului personal într-un mod rafinat și pentru obținerea celor mai bune rezultate, la produsele premium oferite de The Groom Lab.

Dar să o luăm cu începutul. Ce înseamnă și cum obții un look natural dar aparent neglijent?

Barba

E bine de știut, pentru cine nu a aflat deja (deși ma îndoiesc că sunt prea mulți), că barba este la modă de câțiva ani. Pentru anul 2018 bărbații au de ales între mai multe stiluri, de la barba nerasă de câteva zile, la goatee, la barba plină sau la barba lungă de hipster.

Noutatea anului 2018 ține însă de felul în care este îngrijită barba. Este anul dedicat produselor de îngrijire: săpunuri și șampoane pentru barbă , uleiuri, balsamuri dar și perii pentru barbă. The Groom Lab, recomandă pe lângă alte produse, peria de barbă KENT, săpunul pentru barbă Solomon cu papya și cupacu precum și uleiurile sau balsamurile pe bază de ulei de migdale și cânepă. Dar nu ar trebui să neglijați ci din contră să luați serios în considerare kiturile pentru bărbierit.


Părul

E plin de vești bune anul acesta în ceea ce privește tunsoarea. În 2018 revine la modă părul lung, nu mai lung de umeri însă, dar și stilul buzz-cut. Așadar, mai multă libertate și în ce privește tunsoarea. Și dacă la stilul buzz-cut întreținerea este să zicem mai ușoară, în ceeea ce privește părul lung acesta necesită o îngrijire pe măsură. Specialiștii The Groom Lab recomandă pentru un aspect îngrijit al părului în 2018 produse ca:



Kitul de păr Uppercut Deluxe - produs de calitate pentru o îngrijire complexă a părului și conține șampon, pomadă, balsam și pieptene.

Pomada Suavecito Firm Strong Hold este o pomadă de păr solubilă în apă cu aromă fresh, ce conferă o susținere fermă a părului. Se aplică pe părul umed sau uscat.


Pielea

Deși ultima în această listă, pielea nu trebuie lăsată pe ultimul loc atunci când vorbim de (RE)definirea stilului și obținerea unui look masculin. Hidratarea și regenerarea pielii sunt două aspecte importante ținând cont de mediul poluat în care trăim și de schimbările de climă.

Cremă regenerantă din unt din arbore de Shea Saponificio Varesino este bogată în vitamina A, E și F fiind folosită ca pre-shave sau lăsată să acționeze peste noapte pentru o hidratare intensă. Are proprietăți antibacteriene și netezește pielea după bărbierit.


Crema reparatoare aftershave Saponificio Varesino Pro Victis are proprietăți antiinflamatoare, vindecătoare, antibacteriene și emoliente.



Crema de față hidratantă Mr. Bear Family cu unt de shea, unt de cacao și șofran, îngrijește, netezește și hrănește intens pielea.
Iar dacă vrei să obții un ten care să radieze cu adevărat, măstile tratament sunt un must-do al anului 2018.



Și pentru că un singur articol nu poate cuprinde toate produsele de îngrijire sau trendurile anului 2018 în materie de look personal, te invit să apelezi cu încredere la The Groom Lab. Sunt cei mai buni specialiști în materie de tendințe actuale pentru un look rafinat iar produsele lor premium oferă siguranța calității, atât de importantă când vorbim despre îngrijirea personală.





Comentarii