Petrecere la piscină - vine vara bine îmi pare!


Un concept de petrecere pentru cei aflați în pană de idei. Petrecerea la piscină e foarte "cool" și la modă printre tineri. Cu siguranță implică o atenție sporită din partea adulților organizatori dar bucuria și distracția vor răsplăti pe deplin eforturile. 

Dacă vi se pare "apetisantă" ideea, asigurați-vă înainte de toate că toți invitații știu să înoate măcar la nivel minim și că locul este supravegheat de personal calificat. Totodată asigurați-vă și de calitatea apei și a spațiilor destinate vestiarelor sau cabinelor de schimb.

Distracția la piscină se întinde cam 4 ore și este genul de petrecere adresat copiilor mai mari de 10 ani și adolescenților. Durata unei astfel de petreceri este de obicei cam 4 ore și combină distracția în piscină cu un loc de "uscat" și servit ceva fresh. Evitați mâncarea grea, chiar și pizza dacă nu doriți să aveți "surprize" neplăcute. Fructe, un desert ușor și sucuri cât mai naturale sunt perfecte pentru astfel de petreceri. 

Invitațiile pentru "Pool Party" se pot realiza din mingi gonflabile sau sub formă de costume de baie.
Nu uitati sa anuntati parintii invitatilor sa pregateasca invitatii in mod corespunzator (costum de baie, casca, prosop, haine de schimb,eventual uscator de par daca nu are deja locatia)

Distracție plăcută!

Alte idei de petreceri găsiți aici

Comentarii

Popular Posts

Multiplă campioană, adolescentă de excepție - Povestea Adelei Stanciu

Cum e sa fii un adolescent super si cool - Povestea lui Dan Hurduc

Un altfel de super weekend la Mamaia