Test: Tinerețea nu are vârstă

Tinerețea nu are vârstă” spunea Pablo Picasso, artistul care a schimbat arta secolului XX și a trăit frumos și pasional până la 91 de ani. Și câtă dreptate avea!

Vă propun azi un test de special. Urmăriți cu atenție pozele de mai jos și încercați să vă dați seama ce au în comun toate aceste doamne! 
(foto: Pinterest)


























 
Dacă ai observat prima dată ochelarii de soare înseamnă că ești încă tânără, cu simț estetic dezvoltat și te preocupă sănătatea ta. Știi că e mai ușor să previi decât să tratezi. Ochelarii de soare, oferă o bună protecție nu doar ochilor ci și pielii sensibile din jurul ochilor. Odată cu trecerea timpului, acest accesoriu trebuie „susținut” însă și de o hidratare corectă a pielii. De exemplu, noile fiole cu acid hialuronic Gerovital H3 Hyaluron C au o concentrație de 2% acid hialuronic și sunt recomandate persoanelor care au nevoie de hidratare intensă a pielii.

Dacă ți-au atras atenția celelalte accesorii (pălării, bijuterii), acest lucru sugerează pasiunea ta pentru frumos și dorința ca tinerețea să dureze veșnic. Tinerețea veșnică este preocuparea oamenilor de secole. S-au scris povești, s-au transmis legende, s-au făcut studii, alchimiști și savanți deopotrivă s-au străduit să găsească răspunsul și elixirul suprem. El încă nu a fost găsit, dar de pildă Farmec, a lansat o nouă gamă sub umbrela brandului Gerovital H3 Hyaluron C, ce conține produse cu formulări pe bază de acid hialuronic (pudră și lipozomal) și vitamina C, ambele ingrediente contribuind la estomparea semnificativă a ridurilor, la hidratarea și regenerarea pielii.


Dacă ți-a făcut cu ochiul stilul vestimentar, atunci înseamnă că ai trecut de perioada exuberantă a primei tinereți. Ai ajuns la vârsta la care știi să apreciezi o vestimentație chiar dacă nu este „ultimul răcnet” în materie de modă. Știi că pentru a rămâne tânără (sau altfel spus pentru a îmbătrâni frumos) nu înseamnă să vânezi imagini, senzații și trăiri întocmai cum aveai în adolescență. Fiecare etapă din viață are numele și locul ei bine stabilit și fiecare etapă îți dăruiește altceva, într-un alt stil, cu alte nuanțe…


Dacă cel mai important aspect din aceste fotografii ți s-a părut atitudinea, pofta de viață, atunci înseamnă că știi ce înseamnă să îmbătrânești frumos. Ana Aslan, supranumită „femeia care a învins bătrânețea” avea următorul crez: "Să fii veşnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simţi bine, să ai un ideal în viaţă pentru care să lupţi şi pe care să îl cucereşti".
Ai înțeles că tinereţea veşnică e o chestiune care ţine mai mult de suflet… Iar sufletul nu se va putea simţi bine decât atunci când înveți să îmbătrânești frumos.
Ai învățat să îți asumi cu mai multă plăcere trecerea timpului. Nu ai uitat să te joci, să te bucuri și să te iubești (cu tot cu riduri și pielea ușor lăsată), să înlocuiești cu bunătate și cu înțelepciune tinerețea și prospețimea de altădată… 
Și ții cont de toate acestea, deoarece știi că pentru aspectul tău exterior există inovațiile în domeniul cosmeticii ce progresează accelerat, permițându-ne să alegem o cale mai naturală, mai sănătoasă și mai sigură de a ne întreține aspectul tânăr și flexibil al pielii. De pildă, fiolele cu acid hialuronic 2% din gama Gerovital H3 Hyaluron C produsă de Farmec. Aceste produse le poți achiziționa din toate supermarketurile, hipermarketurile și magazinele de profil din țară, precum şi din magazinele de brand Gerovital. De asemenea, produsele din gama Gerovital HHyaluron C pot fi comandate şi din magazinul online www.farmec.ro.




Fiolele cu acid hialuronic 2% Gerovital H3 HyaluronC conțin un ser bogat în acid hialuronic și vitamina C, cu efecte antirid, de umplere a ridurilor, efecte hidratante și de protecție a pielii și efecte de corectare a micilor imperfecțiuni – de exemplu, cicatrici post-leziuni acneice – conferind uniformizare aspectului pielii și un plus de luminozitate/strălucire. Vitamina C acționează sinergic cu complexul de acid hialuronic pudră și lipozomal, având efect de stimulare a sintezei fibrelor de colagen și elastină.




Articol scris pentru Spring SuperBlog 2018

Comentarii