O rețetă delicioasă pentru toată familia: prepelițe de la PREPELIX PANO


Prepelițele sunt la modă și unde te învârți pe internet dai peste o prepeliță (mai că îți vine să le împuști nu alta). Până și pe copiii de școală îi poți auzi spunând destul de des: „sunt prepeliță, nu mă prinzi!” 

Dar nu vă luați după aparențe. Prepelițele sunt mult mai mult decât atât. Să revenim deci la ...prepelițele noastre și la rețeta de azi.


Rețeta Clasică PREPELIX




Vă mai aduceți aminte de rețeta delicioasă de JOC COPII care a fost virală în 2000? În acel an, pe monitoarele românilor apărea prima prepeliță. Ea avea să stea acolo maximum 3 secunde, până când iscusitul vânător urban avea să o doboare și astfel să fie prins într-un joc de care cu greu s-a mai desprins.
Echipa Phenomedia a creat atunci un adevărat fenomen în materie de jocuri pe PC. La scurt timp de la lansarea sa, PREPELIX a devenit viral; majoritatea românilor ce dețineau atunci un calculator îl aveau instalat, petrecând mult timp jucându-l și doborând recorduri.

Noua rețetă JOC PREPELIX PANO


Pentru nostalgici, dar și pentru cei care au acum peste 5 ani (vârsta recomandată) și care vor să încerce noua rețetă de joc amuzant, haioasele prepelițe își fac din nou apariția după 18 ani, îndemnându-te să-ți folosești talentul pentru a le vâna și a doborî recorduri.
PREPELIX revine cu o grafică modernă și funcționalități adaptate la noile tehnologii. Jocul este disponibil pentru telefonul mobil al fiecărui utilizator și poate fi jucat în varianta PANO (360°) sau VR (folosind o pereche de ochelari cardboard).

Are o dificultate mică spre medie, dar un grad de distracție foarte ridicat. În afară de confruntarea directă cu prepelițele, vânătorii trebuie să mai descopere și alte obiecte sau acțiuni ce le vor aduce puncte în plus și îi vor ajuta să cucerească primul loc în tabela de scor globală, acolo unde concurează cu toți jucătorii de JOC PREPELIX PANO șPREPELIX VR.

Care sunt ingredientele pentru PREPELIX PANO?


Rețeta în sine este simplă dar extrem de delicioasă, iar rezultatul este mai mult decât super (uneori lucrurile simple sunt și cele mai mărețe). Se folosesc următoarele ingrediente:
  • Multe prepelițe adică cât mai multe prepelițe.
  • Veți mai avea nevoie de bună dispoziție (doar aceasta este sare și piperul în orice rețetă reușită), acțiune și viteză.
Pentru cei care nu cunosc, JOC MOBIL PREPELIX PANO este de fapt un joc de acțiune și suspans. Acțiune pentru noi, cei care avem o pușcă de mare calibru, și suspans pentru prepelicși, cei care zboară în toate direcțiile pentru a scăpa de gloanțe. Din păcate pentru prepelicși, aceștia nu pot fi iertați și lăsați să zboare în voia lor, pentru că vânarea lor ne aduce puncte.

Atenție, nu toți prepelicșii zboară pe traiectorii uniforme. Unii zboară haotic, dar din fericire nu trebuie neapărat să împușcăm toți prepelicșii. Nu există nicio diferență de punctaj între un prepelix care zboară lin, dornic să fie doborât, și unul care ne obosește vederea zburătăcind orbește.
Cel mai bine ar fi să faci întâi un tur de recunoaștere la 360º și să observi câmpul de vânotoare. Apoi, poziționezi cu mouse-ul trăgaciul deasupra țintei (aici ai nevoie de viteză și concentrare). Pușca se declanșează automat în versiunea pentru telefoane mobile și tablete.

Dacă vei cumpăra varianta FULL (ai acestă opțiune imediat ce descarci aplicația pe mobil din Google Play), în afară de vânătoarea de prepelițe, mai sunt și alte obiecte pe care le poți doborî sau lucruri pe care le poți face pentru a câștiga cât mai multe puncte. Sunt ascunse 13 astfel de „ghicitori”, iar două dintre ele pot activa arma secretă care te va ajuta să cucerești primul loc în tabela globală de scor PREPELIX (concurezi cu toți jucătorii de PREPELIX PANO și VR).
Vă urez POFTĂ MARE la vânătoarea de prepelițe!



Articol scris pentru Spring SuperBlog 2018








Comentarii