Teenerete

Tinerii au nevoie de noi! Au nevoie să fim alături de ei necondiționat, să îi înțelegem, să-i ascultăm, să fim punctul de stabilitate din viața lor nesigură, să le arătăm cum am reușit noi, să râdem împreună cu ei, să fim câteodată "cool", să îi facem să înțeleagă că îi iubim mai presus de toate și de orice.
Tinerețea este vârsta cea mai frumoasă, de care cu toții ne amintim cu drag și care se trăiește la cea mai mare intensitate. Dar tinerețea poate rămâne în suflet și minte indiferent de vârsta biologică
Și știți de ce? Depinde cum privești viata. Viața este o petrecere în sine. Primești o invitație la ea, te pregătești, iți faci visuri, iți întrebi cunoscuții dacă vin și ei, ajungi la petrecere și surpriză! Sunt lucruri care îți plac, unele care nu îți plac, oameni cunoscuți dar și necunoscuți cu care trebuie să interacționezi. Vezi, observi și tragi concluzii. Te poți distra sau o poți vedea ca pe o corvoadă. De tine depinde!
Iată de ce, îmi propun să vă împărtășesc din părerile și ideile mele pentru toți cei care sunt sau au rămas tineri, să vă arăt că ideile serioase pot sta lângă cele distractive și că un mod relaxat de a privi lucrurile poate aduce multe beneficii.

Așadar, tineri, adolescenți și părinți, vă invit la Petrecerea Vieții!

Comentarii

Popular Posts

Multiplă campioană, adolescentă de excepție - Povestea Adelei Stanciu

Cum e sa fii un adolescent super si cool - Povestea lui Dan Hurduc

Un altfel de super weekend la Mamaia