Petreceri acasa

Petrecerile organizate acasa pot fi senzationale si de neuitat! Important este sa gasesti tema portivita invitatilor tai, sa nu inviti mai multi prieteni decat iti permite spatiul si ce este esential, nu uita sa te simti bine!

Petrecerile acasa necesita putin mai mult timp alocat pentru organizare, dar daca vrei cu siguranta reusesti. In continuare, te vom ajuta cu cateva teme ce pot fi puse in practica acasa fara prea multa bataie de cap.
De asemenea exista mai multe firme care se ocupa de organizarea petrecerilor pentru adolescenti, la care puteti apela, evident contra cost.

Dragi Parinti,

Inainte de a parcurge lista noastra de idei si teme dorim sa va dam cateva sugestii, pentru o petrecere reusita acasa:
  • 1.Stabiliti de la inceput, impreuna cu adolescentul/a dumneavoastra, numarul maxim de invitati. Explicati-i ca mai multi nu inseamna neaparat mai bine si ca prea multi inseamna buget mai mare si distractie mai putina.
  • 2.Vorbiti cu parintii invitatilor si intrebati-i daca copiii lor au restrictii alimentare sau de alta natura sau probleme de sanatate despre care ar trebui sa stiti. Nu uitati ca pentru cateva ore vor fi in responsabilitatea dumneavoastra!
  • 3. Fiti prezenti dar discreti si daca vi se cere ajutorul, oferiti-l cu entuziasm. Nu incercati sa fiti "cool" mai mult decat ii sta bine unui parinte. Pana la urma sunteti autoritatea petrecerii si nu sufletul ei!
  • 4. Dupa petrecere, nu certati sarbatoritul/a pentru invitatii alesi si nu ii comentati (mai ales negativ). La varsta aceasta, tinerii sunt foarte sensibili

  • In rest distractie placuta!

Comentarii