Escape Party

Duminica trecuta am fost pentru prima data la un Escape Room si pot sa va spun, ca nu va trebuie motiv special pentru a va rezrva o ora la un astfel de loc. Distractia e pe cinste atat pentru tineri cat si pentru adulti! Am ales o camera cu tematica "Harry Potter", la escape Room-ul pe Bd. Dacia, http://www.escapemyroom.ro. Nu stiu cand au trecut cele 60 de minute. Indicii, decoruri, puzzle-uri bine gandite, camere care apareau atunci cand te asteptai mai putin. Foarte 'cool' si "trebuie incercat si repetat pentru ca e tare", a fost concluzia trasa, de la mic la mare, dupa aceasta exerienta. 
Scopul jocului este simplu si captivant:u: lucrati impreuna ca o echipa, rezolvati puzzle-uri si gasiti indicii pentru a scapa din camera in 60 de minute.
La mare cautare in ultimul timp, escape room-urile ofera mai multe tipuri de aventuri, de la Tara minunilor la Egiptul antic si mai multe grade de dificultate. Dupa cele 60 de minute, distractia poate continua cu o mica gustare si evident momentul tortului (daca este o petrecere aniversara)!
Asadar, daca nu stiti ce sa faceti intr-un weekend, intr-o seara in care vreti sa va vedeti cu prietenii intr-un altfel de loc sau daca vreti sa va serbati ziua de nastere altfel, va recomand sa incercati Escape Room! Nu veti regreta nicio secunda!
PS: Este recomandat copiilor peste 10 ani si pentru petreceri nu foarte numeroase!

Comentarii