Cel mai cool afis "Balul Bobocilor"

Ieri intr-o postare pe facebook am vazut o invitatie la un Bal al Bobocilor organizat de liceul Tudor Vianu si brusc m-au napadit amintirile. A fost pot spune primul eveniment la care am participat in clasa a 9a, ca si concurent cu ceva rezultate (Miss Popularitate) si primul eveniment la organizarea caruia am participat (in clasa a 12 a) si care a avut o importanta majora in alegerea carierei. Si acum imi aduc aminte cu drag de implicarea, distractia, absentarea de la ore (cu absentele nemotivate de rigoare) si prieteniile legate cu cei din "comitetul de organizare".
Nu stiu cati dintre voi au citit sau au auzit de "Cismigiu&Co". Cartea descrie magistral viata de licean si competitia dintre doua licee de top ale Bucurestiului de demult. Oare mai exista aceasta competitie si totodata mandrie?
Moda, acum fata de....mai bine nu zic cati ani, este aceea de a participa la cat mai multe baluri ale bobocilor (majoritatea organizandu-se in cluburi) si de a comenta apoi evenimentele.
Iata de ce va provoc dragi liceeni la concursul Cel mai cool afis Bal al Bobocilor! Trimiteti pana pe 24.10.2017, la adresa teenerete@gmail.com, afisele acestor baluri. Apoi, in perioada 24 -28.10.2017 veti puta vota pe facebook@teenerete, cel mai tare afis!
Afisul cu cele mai multe voturi, va avea parte de o promovare pe cinste si la fel si gasca (comitetul) care s-a ocupat de organizarea lui!

Comentarii